Prieškambario įrengimas: kokius baldus rinktis mažai erdvei?

Įsirengdami namus žmonės skiria labai daug dėmesio miegamojo, virtuvės ir kitiems didiesiems kambariams, tačiau pirma erdvė, kurią matote tik įžengę į namus yra prieškambaris. Todėl prieškambario baldai ir pasitinka, ir išlydi jus iš namų. Kaip pasirinkti tinkamiausius baldus? Juk norime turėti pakankamai vietos drabužiams, batams ir aksesuarams susidėti taip, kad prieškambario zona nebūtų per daug apkrauta.

Jei jūsų prieškambaris siauras, rinkitės tokius baldus, kurie neapkraus turimos erdvės. Vietoj uždaros sekcijos ar spintos, rinkitės kabyklas drabužiams arba atviresnius baldų komplektus. Prieškambaris taps erdvesnis, jame suktis galės ne vienas žmogus. Tokiu sprendimu visi liks patenkinti!

Kita vertus, yra žmonių, kurie labai nemėgsta atvirai padėtų daiktų ir vertina minimalizmą, todėl į uždaromas spintas ir spinteles kabina ne tik striukes, paltus ir šalikus, bet ten dėlioja aksesuarus ir visas smulkmenas. Jei turite nedidelį prieškambarį ir atvirai daiktų laikyti nenorite, rinkitės šviesių spalvų baldus, pasikabinkite didesnį veidrodį ir skirkite dėmesio patalpos apšvietimui.

Prieškambario baldai internetu – tai Audėjo baldų centro asortimentas ieškantiems šiuolaikiško ir funkcionalaus pasirinkimo net nedideliam prieškambariui.